jídlo

Pro české halušky do Polska

Polská síť německého diskontního řetězce Aldi připravila pro své zákazníky minulý týden pozoruhodnou promoční akci

Polská síť německého diskontního řetězce Aldi připravila pro své zákazníky minulý týden pozoruhodnou promoční akci

Celý článek
0

Než si naložíte na talíř. Přemýšlíte o uhlíkové stopě toho, co jíte?

Stejně jako změna klimatu není pouze akademické téma, ani snižování uhlíkové stopy se netýká pouze velkých firem působícím v průmyslu či dopravě. Podílet se na něm můžeme všichni – našimi každodenními volbami. S čím začít?

Stejně jako změna klimatu není pouze akademické téma, ani snižování uhlíkové stopy se netýká pouze velkých firem působícím v průmyslu či dopravě. Podílet se na něm můžeme všichni – našimi každodenními volbami. S čím začít?

Celý článek
0

Anthony Bourdain: Vegani mají strach

Filozofové a vojevůdci, státníci i umělci, lidé moudří i fotbalisté se na tomto místě objevují pravidelně. Ale kuchař zde má premiéru, a není to kuchař ledajaký. Rubrika Tardis si šla tentokrát promluvit o životě s mužem, který byl mnohem více než jen kuchařem.

Filozofové a vojevůdci, státníci i umělci, lidé moudří i fotbalisté se na tomto místě objevují pravidelně. Ale kuchař zde má premiéru, a není to kuchař ledajaký. Rubrika Tardis si šla tentokrát promluvit o životě s mužem, který byl mnohem více než jen kuchařem.

Celý článek
0

Čokoláda bez cukru není čokoláda. V Německu řeší kakaový spor

V Německu vyrobili čokoládu obsahující sto procent kakaa. Protože neobsahuje cukr, nesmí se nazývat čokoláda.

V Německu vyrobili čokoládu obsahující sto procent kakaa. Protože neobsahuje cukr, nesmí se nazývat čokoláda.

Celý článek
0

Komu platíme za české jídlo

Většinu dotací na potravinovou soběstačnost spolknou velké potravinářské a zemědělské firmy

Většinu dotací na potravinovou soběstačnost spolknou velké potravinářské a zemědělské firmy

Celý článek
0

Jak uvařit som tam

Nejradši mám stejně jídla z jednoho hrnce, říká Jiří Štift, šéf pražské restaurace Sia specializované na asijský family dining.

Nejradši mám stejně jídla z jednoho hrnce, říká Jiří Štift, šéf pražské restaurace Sia specializované na asijský family dining.

Celý článek
0