gastronomie

Milán proti zmrzlině: sladkou pochoutku už si v noci nekoupíte

Starosta perly italského severu vytáhl proti turistům a rušení nočního klidu. Naštval ale restauratéry. Měl by se spíš věnovat tomu, co město skutečně pálí, zní kritika.

Starosta perly italského severu vytáhl proti turistům a rušení nočního klidu. Naštval ale restauratéry. Měl by se spíš věnovat tomu, co město skutečně pálí, zní kritika.

Celý článek
0

New York spustil virtuálního asistenta. Podnikům radí, ať servírují sýr ohlodaný krysou

Má to být pomůcka, ale umělá inteligence americké megapole odpovídá absurdně a někdy i nebezpečně.

Má to být pomůcka, ale umělá inteligence americké megapole odpovídá absurdně a někdy i nebezpečně.

Celý článek
0

Komentář: Proč kakao prudce zdražuje a zdražovat bude dál

Kolem semen kakaovníku pravého, kakaa a čokolády se točí velký byznys. Ve finančním vyjádření představuje obrat 250 miliard dolarů ročně s perspektivou dalšího růstu.

Kolem semen kakaovníku pravého, kakaa a čokolády se točí velký byznys. Ve finančním vyjádření představuje obrat 250 miliard dolarů ročně s perspektivou dalšího růstu.

Celý článek
0

„Jdu na tři… nanuky”. Velkopopovického Kozla si v Asii můžete dát i jako zmrzlinu

Stýská se vám po pivní zmrzlině Pivísek? V Jižní Koreji máte možnou náhradu. Tamní hit má logo Velkopopovického Kozla.

Stýská se vám po pivní zmrzlině Pivísek? V Jižní Koreji máte možnou náhradu. Tamní hit má logo Velkopopovického Kozla.

Celý článek
0

Jídlo a pití v českých restauracích podražily za poslední čtyři roky o 34 procent

Ceny v českých restauracích, barech, klubech nebo bistrech se od prosince 2019 do konce loňského roku zvýšily o 34 procent.

Ceny v českých restauracích, barech, klubech nebo bistrech se od prosince 2019 do konce loňského roku zvýšily o 34 procent.

Celý článek
0

Zchlaďme hlavy: placení kartou nakonec zvítězí

I přes dočasnou vzpouru pár stánkařů a malých hospod živnostníci tlaku zákazníků nemohou dlouhodobě odolávat.

I přes dočasnou vzpouru pár stánkařů a malých hospod živnostníci tlaku zákazníků nemohou dlouhodobě odolávat.

Celý článek
0