Když ne VKontaktě, tak alespoň v obraze

Dobrý citát patří hned na začátek. „Ve chvílích, kdy nepropadáme slabomyslnosti, se bavíme hezkými věcmi,“ říká v rozhovoru týdeníku Hrot ředitel lázeňské společnosti Royal Spa Martin Plachý a má na mysli chystané budoucí investiční projekty, až na ně přijde čas a budou peníze. Ty chybějí v lázeňství, natožpak v hotelovém byznysu, kde by byl zájem o koupi těch, jejichž majitelé to nevydýchali, akorát že jim se nechce prodávat „za hubičku“. Zle bude teprve tehdy, až za ně bude prodávat insolvenční správce.

Hlavní tváří aktuálního čísla je muž na pomezí byznysu a showbyznysu. Hudebník, producent a podnikatel Lešek Wronka za sebou nemá šťastné měsíce, ale otevřeně se rozpovídal o rozchodu s Ewou Farnou, pohřbívání legendárního Bontonlandu a trochu optimističtěji, jak hledá radost v hudbě a webových pořadech pro děti.

Máme za sebou hodně zlý rok 2020 a před sebou vidinu, že přinejmenším první polovina letošního roku nebude o moc lepší. Velmi tvrdě doléhá lockdown na děti a kdekdo mluví o tom, že současná nejmladší generace kvůli covidu tloustne a hloupne.

Vydání

Celý článek je dostupný předplatitelům týdeníku Hrot

Máte účet?

Přihlásit