Centropol pomůže se stěhováním a úsporami za energie všem, nejen svým zákazníkům

Většina lidí se alespoň jednou za život stěhuje nebo řeší změnu spojenou s bydlením či nemovitostmi. Vedou k tomu různé důvody, od samotného stěhování přes pronájem, prodej, nákup bytu nebo domu až po situace jako jsou rozvod, úmrtí či dědictví. 

Centropol pomůže se stěhováním a úsporami za energie všem, nejen svým zákazníkům

S tím je spojena nutná administrativa, jako například smlouvy a jiné právní formality, ale také přepisy energií. Když máte po ruce někoho, kdo za vás část povinností zajistí, můžete ušetřit nejen čas, ale i peníze. 

Stěhovací balíček a kompletní pomoc s přepisem energií

Česká energetická společnost Centropol se snaží lidem tyto životní události usnadnit. Na webu proto zveřejnila průvodce situacemi, při nichž je třeba vyřešit přepis energií na jinou osobu. Na uvedeném odkazu stačí vyplnit požadované údaje, ze kterých web sestaví dokumentaci k přepisu. O ostatní se postará Centropol, zákazníka kontaktuje, vysvětlí a pomůže. Služba je k dispozici i těm, kdo ještě zákazníky Centropolu nejsou. 

Ještě častěji než na webu chtějí přepis energií zákazníci vyřídit na zákaznických centrech. Proto zde Centropol připravil speciální podporu ve formě praktického stěhovacího balíčku. Jedná se o sadu, která mimo jiné obsahuje i první stěhovací krabice či přehled praktických tipů, jak si stěhování usnadnit. Kompletní balíčky budou k dispozici v zákaznických centrech firmy od června 2021.

 

Příležitost na rychlý přechod za levnějšími energiemi

I nepříjemná administrativa se může proměnit ve výhodu a úsporu. Přepis elektřiny a plynu se dá totiž dobře využít k získání lepší ceny u nového dodavatele energií. Rozdíly mohou být i v tisícikorunách ročně

Stěhování či jiná podobná životní situace spojená s přepisem energií je totiž důvodem k ukončení smlouvy u stávajícího dodavatele okamžitě.

Ceny mohou růst, změnu neodkládejte

Ceny elektřiny na velkoobchodním trhu rostou od konce minulého roku. V posledních několika měsících již někteří dodavatelé na tento růst reagovali zvýšením cen u vybraných ceníků. S hledáním správného partnera pro energie se tedy vyplatí začít co nejdříve, zejména v případě, pokud jste dosud svého dodavatele energií nikdy neměnili.

 

Porovnejte si nabídky na trhu, vyberte tu nejvýhodnější jak z pohledu ceny, tak s ohledem na přístup. Řada zákazníků preferuje dodavatele s kamennými zákaznickými centry jako má Centropol. Dobrý dodavatel je ten, který vám vše vysvětlí, má trpělivost a umí odpovědět na vaše otázky, třeba i ohledně přepisů. A samozřejmě, nabídne celkově co nejlepší podmínky, aby vám šetřil peníze. 

Co je vlastně přepis energií?

Dochází k němu, když se na jedné adrese střídají různí zákazníci. Například při nákupu/prodeji nemovitosti, pronájmu či dědictví. Přepis za vás kompletně vyřeší Centropol, který se s původním dodavatelem energií dohodne na ukončení smlouvy a vyřídí i všechny další kroky.

Dodáte pouze potřebné dokumenty, s jejichž kompletací vám v Centroplu pomohou. Nejdůležitější je poslední faktura, aktuální stavy měřidel a doklad o vlastnictví či užívání k odběrnému místu. Další dokumenty se odvíjejí od dané situace. Se vším vám poradí na pobočce Centropolu nebo také může využít zákaznickou linku na čísle 478 575 555.