Beckham v problémech

Někdejší anglický fotbalista David Beck­ham prodal 55procentní podíl ve firmě DB Ventures, která spravuje jeho reklamní smlouvy s výrobci hodinek Tudor a whisky Haig

Beckham v problémech
David Beckham | foto Shutterstock.com

Novým majitelem řečeného podílu se stala Authentic Brands Group (vlastní například módní značku Juicy Couture), která za něj po­dle agentury Bloomberg zaplatila zhruba 200 milionů liber. Je možné, že prodej souvisí s Beckhamovými problémy ve Spojených státech.

Klub Inter Miami, jejž někdejší kapitán anglické reprezentace založil a spoluvlastní, nesplnil závazek vůči městu, že (výměnou za pronájem pozemků zdarma) postaví pro obyvatele města park a další projekty občanské vybavenosti. „Ani nevíme, jestli David Beckham ví, co se děje. On přece sny buduje, nebourá je,“ citoval v této souvislosti tamní místostarostku server republicworld.com.

O tom, nakolik se schopnost budovat sny pomocí přesných kopů pravou nohou promítá do developerské úspěšnosti, se dozvíme více v červenci letošního roku, kdy má Inter Miami dosud neexistující park městu odevzdat.